Linssen Grand Sturdy 40.9 AC

Tässä luksusristeilijässä löytyy vuodepaikat jopa kahdeksalle henkilölle. Etu- ja takahyteissä löytyy tilavat parisängyt, yhdessä hytissä on kaksi erillistä sänkyä ja salongin sohvasta saa helposti vetämällä tilavan parisängyn.

Salongissa on kaksi erillistä sohvaryhmää, joiden ääressä istua iltaa. Takakannella tilava U-sohva. Veneessä on kaksi WC:tä, joiden yhteydessä omat suihkunsa, sekä pesukone.

Vene on erittäin runsaasti varusteltu. Generaattorin ja 230V sähköjärjestelmän ansioista käytössäsi on pentterissä induktiohella, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin jne. mukavuudet, joihin olet tottunut kotonasikin. Kaksi jääkaappia varmistaa, että kylmäsäilytystilaa on riittävästi. Jos haluat valmistaa ruokaa ulkona, löytyy veneestä kaasugrilli. Veneessä on kaksi TV:tä.

Navigointivarustukseen kuuluu karttaplotteri AIS:llä, tutka, automaattiohjaus jne. Veneen käsittelyä helpottavat keula- ja peräpotkurit, joita voit myös käyttää kauko-ohjaimella.

Veneessä on erittäin hyvin äänieristetty moottori, jonka ääntä ei esimerkiksi takakannella kuule, vaan voit keskittyä kuuntelemaan veden loisketta. Vene on turvallinen ja erittäin vakaa ajettava ja voitte keskittyä kauniiden Saimaan maisemien katseluun!