Me opastamme Sinut veneilemään!

Veneenajokortti ei ole Suomessa pakollinen, mutta sen suorittaminen meillä on mainio tapa aloittaa turvallinen veneily. Veneilykoulutuksen käytyäsi veneilet hallitusti merkityillä sisävesiväylillä, nykyaikaisin apuvälinein. Käytännön veneenkäsittely ja navigointiharjoitukset tehdään veneessä ohjatusti.

Tyylikkäästi Charter-veneillen!

Jos haluat nauttia maisemista ja lomailusta Saimaalla paikallisen kapteenin opastamana ja haluat vain nauttia veneilystä ja Saimaasta, on ehdoton valintasi Charter.

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

Kotisatamat

SAVONLINNAN KESKUSTA
Savonlinnan kaupunkisatama sijaitsee kauppatorilla ja Olavinlinnan vieressä. Idyllistä rantabulevardia pitkin pääset oopperaan, torille, kauppoihin ja ravintoloihin. Vietä aikaa vilkkaalla torilla ja nauti paikallisista herkuista tai shoppaile.
www.savonlinna.fi

SAVONLINNAN ORAVI
Oravi on vuoden 2010 vierasvenesatama Suomessa. Se sijaitsee suojaisassa ja luonnonkauniissa Oravin kanavassa, Savonlinna-Kuopio –veneilyreitin varrella, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä. SB-veneilijöiden käytössä ovat wc, suihku, sauna ja pyykkitupa. Satamassa on myös grillikatos, leikkipaikka, polttoainejakelu, septitankin tyhjennys, ekopiste, vesipiste, maasähkö sekä ravintola, jonka yhteydessä on kauppa, asiamiesposti sekä Veikkauksen ja Alkon tilauspalvelupiste.
www.saimaaholiday.net/oravi