Me opastamme Sinut veneilemään!

Veneenajokortti ei ole Suomessa pakollinen, mutta sen suorittaminen meillä on mainio tapa aloittaa turvallinen veneily. Veneilykoulutuksen käytyäsi veneilet hallitusti merkityillä sisävesiväylillä, nykyaikaisin apuvälinein. Käytännön veneenkäsittely ja navigointiharjoitukset tehdään veneessä ohjatusti.

Tyylikkäästi Charter-veneillen!

Jos haluat nauttia maisemista ja lomailusta Saimaalla paikallisen kapteenin opastamana ja haluat vain nauttia veneilystä ja Saimaasta, on ehdoton valintasi Charter.

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

Charter

SAIMAALLE KOKENEEN KAPTEENIN OPASTUKSELLA!

Tutustu Saimaaseen tyylikkäästi valitsemalla SB-Charter. Valittavanasi on luxusristeilijä Babron tai nopeami suuri matjavene ja nautit veneilystä kokeneen kapteenin kipparoimana. Risteilyreitin voit valita itse tai teemme Sinulle ehdotuksen mieleenpainuvasta reitistä. Kapteenin hinta, jos ajoa 4 h/päivä on 170,- ja risteilyhinnat keston ja veneluokan mukaisesti. Teemme Sinulle tarjouksen unohtumattomasta risteilystä Saimaalla. Tonnilla heität jo parin päivän risteilyn ja yövyt samaan hintaan veneen suitessa. Kysy lisää!