Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta! 6 osaketta jo myyty! Tartu tilaisuuteen nyt!  Vene esillä Vene 2020 –messuilla!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 99.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

Virheviesti

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/saimaaboat/domains/saimaaboating.fi/public_html/includes/file.phar.inc).

Bella 703

Bella 703

Kätevä matkavene, joka tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia koko perheelle. Tilava avotila komeine U-sohvineen ja neljän hengen makuutilat tekevät lomamatkan mutkattomaksi. Ohjaamosta löytyy vakiovarusteena kaikki tarpeellinen ja matkanteko on todella edullista.

Hinta alkaen:

osake 4 000 € (2 vko)
vuokra 695 €/vko

Bella 703Bella 703Bella 703Bella 703Bella 703Bella 703Bella 703