Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 89.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

Saimaa Boating

Saimaa Boatingin veneosake – Parempi kuin yksityisleasing!

Saimaa saaristoineen on Suomen upeinta veneilyaluetta ja meillä on tarjota sinulle modernein tapa nauttia laatuveneilystä. Et maksa turhasta, et huolehdi nostoista, huolloista ja puhdistuksista … nautit vaan laatuveneilystä 2 viikkoa joka kesä! Ja kun osakkeenomistajat päättävät joskus myydä veneen niin pääomasi palautuu käyttöösi. Kysy lisää! Veneosake on helpoin ja huolettomin tapa veneillä. Yrityksemme täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Huom! Sopimussatamamme Saimaalla tarjoavat osakkaillemme ilmaispalveluja!

 

 

 

 

 

 

 

 

Valitse nykyaikaisin tapa veneillä!

Saimaa Boatingin veneosake on järkevä ja edullinen tapa veneillä! Valitse venesiantuntijoiden suosikki BENETEAU ST 30 • Paras asuttavuus / tilat • Paras käyttömukavuus kaikilla nopeusalueilla (380 hp) • Modernein ja mukavin Flying Bridge • Nerokas varustelu

Veneilet joka kesä kaksi viikkoa ja me huolehdimme kaikesta muusta! Veneosakkeen hinta 31 900,-

Kysy lisää:
myynti(at)saimaaboating.fi

p. 0440 654 976

Olemme mukana Saimaan Venematkailuoppaassa, tutustu tästä