Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 89.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

MITEN OSAAN NAVIGOIDA (SUUNNISTAA) VESILLÄ?

Navigoinnin perusasiat on syytä opetella ja kerrata ennen vesille lähtöä Saimaa Boating veneilyoppaasta. Navigoinnissa apuvälineenä voi käyttää jokaisessa veneessä olevaa karttaplotteria (Garmin 525) eli sähköistä merikarttaa, joka opastaa turvallista reittiä perille. Teknisen häiriön varalta on syytä hallita myös navigointi venevarustukseen kuuluvaa vesistökarttaa ja kompassia apuna käyttäen sekä aistinvaraisesti.

Veneen käyttö