Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 89.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

MITÄ TAPAHTUU JA MITKÄ OVAT OIKEUTENI, JOS EN SAA VENETTÄ KÄYTTÖÖNI MÄÄRÄTTYNÄ VIIKKONA?

Jos edellinen osaomistaja on joutunut vahinkotilanteeseen, pyrimme ensisijaisesti järjestämään tilalle korvaavan veneen. Jos esim. sesonkiaikaan se on jostain syystä mahdotonta, tarjoamme vaihtoviikkoa tai vaihtoehtoista mökkilomaa Saimaalla. Oikeus korvauksiin riippuu esteen syystä. Laiminlyönneistä aiheutuvista vahingoista vastaa ensisijaisesti laiminlyönnin tekijä. Turvallisuudesta, hyvistä veneilytaidoista, veneiden käytön seurannasta ja hyvästä huollosta huolehtimalla Saimaa Boating Oy karsii häiriöt minimiin.

Veneen käyttöoikeudet