Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 89.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

MISTÄ TIEDÄN, MILLOIN MINULLA ON KÄYTTÖOIKEUS VENEESEEN?

Saimaa Boating Oy:ssä sovelletaan kiertävien viikkojen järjestelmää. Se tarkoittaa sitä, että käyttöviikot vaihtuvat. Jokaisesta veneestä informoidaan osakkaille viikkolistaus, josta näkyy viikkojen kierto 10 vuotta eteenpäin. Mahdolliset muutokset ilmoitetaan erikseen. Kaikki osakkuutta koskevat asiakirjat ja ajantasainen kalenteri löytyvät Saimaaboating.fi -sivuston jäsenalueelta.

Veneosuuden omistaminen