Heti vesille!

Upo uusi huipputilava Beneteau 30 on saatavissa nyt edullisena vene-osakkeena. Veneilet kaksi viikkoa hulppealla, tyylikkäällä ja kesäasuntomaiset tilat omaavalla veneellä Saimaalla. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

MYYDÄÄN!

Retkiveneiden kestosuosikki Nidelv 28 myydään hyvään kotiin. Huom!  Uusi moottor Volvo D# diesel ja huippuvarusteet! Hinta 89.000,-

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

MIKÄ ON VENEOSUUTENI ARVO?

Veneosuus on sijoitus, jonka arvo riippuu osuuden kohteena olevan veneen arvosta. Veneen arvon määrittäminen tulevaisuuteen ei ole yhtään helpompaa kuin minkään muunkaan sijoituksen. Joissakin tapauksissa on käynyt niin, että uutena ostetun veneen rahallinen arvo ei ole 10 vuodessa pudonnut lainkaan. Suhdanteet kuitenkin vaihtelevat ja arvo riippuu myös veneen kunnosta. Saimaa Boatingin korkeatasoinen huolto pitää veneet teknisesti moitteettomassa kunnossa.

Veneosuuden omistaminen