Me opastamme Sinut veneilemään!

Veneenajokortti ei ole Suomessa pakollinen, mutta sen suorittaminen meillä on mainio tapa aloittaa turvallinen veneily. Veneilykoulutuksen käytyäsi veneilet hallitusti merkityillä sisävesiväylillä, nykyaikaisin apuvälinein. Käytännön veneenkäsittely ja navigointiharjoitukset tehdään veneessä ohjatusti.

Tyylikkäästi Charter-veneillen!

Jos haluat nauttia maisemista ja lomailusta Saimaalla paikallisen kapteenin opastamana ja haluat vain nauttia veneilystä ja Saimaasta, on ehdoton valintasi Charter.

Veneosake - Helpoin tapa veneillä!

Nauti edullisesta ja helposta veneilystä. Vihdoinkin Sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Saimaa Boatingin veneosakemallisto on maan kattavin. Valitse käyttöösi soveltuvan veneen kokoluokka ja taso sekä aika kuinka paljon haluat kesässä veneillä. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Vuokraa käyttöösi uusi ja laadukas retkivene

Saimaa Boatingin uudet ja täysin varustellut retkiveneet ovat paras tapa veneillä laadukkaasti Saimaalla. Vuokraa käyttöösi vene tai vene kuljettajalla. SB-kotisatamissa Sinulla on ilmainen laituripaikka vuokra-aikana.

1
2
3
4

Koulutus

Veneily nykypäivän apuvälineillä ei ole salatiedettä, eikä se vaadi pitkäaikaista koulutusta ja kokemusta. Kokeneet veneilykouluttajamme opastavat Sinua ’kädestä pitäen’ veneilyn saloihin. Kasvata ensin tietämystäsi ja suorita Saimaa Boatingin Veneajokortti –kysely netissä (linkki tämän sivun alareunassa). Kurssin käytännön veneilykoulutusviikonloppu järjestetään aina ennen veneilykauden alkua. Tämä kaikki lisää tuvallisuutta vesillä ja antaa varmuutta liikkua ja rantautua oikein.

VENEILIJÄN KOULUTUSVIIKONLOPPU

Jos Sinulla ei ole aikaisempaa veneilykokemusta tai sitä on kertynyt vasta vähän, olemme laatineet sinulle peruskurssin. Kurssilaiset suorittavat veneilykoulutusviikonlopun Saimaa Boatingin retkivenekalustolla. Voit valita juuri sen venetyypin, josta olet kiinnostunut tai jonka osakkeenomistaja olet. Samalla voit kokeilla myös muita venetyyppejä. Koulutus, jonka kesto on 1,5 päivää, on ensimmäisen kerran osakkeenomistajille ilmainen ja muille 450,- sis. alv. Kauttamme sinun on mahdollista varata hotellimajoitus alkaen 65,-/yö 2hh.

VENEILIJÄN 3 PÄIVÄN TEHOKURSSI

Oletko epävarma veneilytaidoistasi? Tekisikö mielesi ottaa isompi ja mukavampi vene alle mutta hieman arveluttaa kokemuksen puute?

Kysy yksilöllinen tarjous koulutuksesta: myynti(at)saimaaboating.fi

Ilmoittaudu kurssille tästä
SB-veneajokortti/kirjallinen koe